fredag 3 juni 2011

Välkommen Malte!

.
Så där ja! Nu är han här!

Vi har ju funderat på lite olika nya hundar ända sedan Taxen somnade in och valen har stått främst mellan TJT eller en Alpländare som "kortdrivande" men vi har även funderat på en "Basset Fauve" eller en "Kopov" som mer långdrivande hund och vi hade faktiskt nästan bestämt oss för en "Basset Fauve" när vi plötsligt ändrade oss och insåg att,.. nej, det är en till TJT vi ska ha förstås!!

Och som en händelse så hade Jullans uppfödare just då en kull valpar som är efter Jullans halvsyster Tyjas Candy och deras egen hane Ohlsbergas Igor (som för övrigt är en hund som jag förälskade mig totalt i redan när jag såg honom första gångerna då Jullan var valp) så när denna chans dök upp så kändes det helt perfekt med en valp ur denna kullen.

Vi hämtade honom vid lunch idag och så här såg hans första timmars hos oss ut i bild..



Husets alla hundar inspekterar nya flockmedlemmen i tur och ordning,...











-"Varför har du dragit hem den här för matte?!"





Godkänd!


Då var det dags för Malte att inspektera sitt nya hem...













Sen blev han trött och svimmade i sin transportbur som fick följa med in i huset när vi kom hem,...




Den buren får nog duga som korg ett tag nu i början eftersom han tydligen gillade den;)

Ska bli så himla spännande att se vad det blir av denna lilla korv. Han verkar väldigt cool och trevlig så här långt så det känns fint. Fler foton på den lilles första tid hos oss kommer ut här vartefter och eftersom jag är långledig ett tag nu så kan det nog bli en liten uppdatering varje dag första veckan/veckorna;)

/PW