lördag 4 juni 2011

Vad har Malte gjort idag då...?

.
Ja, sovit mest faktiskt som de flesta valpar gör. Tror han är uppe i minst 18 timmars sömn ungefär vilket är rätt mycket om man ska jämföra med hans "syster" Jullan när hon var i samma ålder;)


Men så har han hunnit med lite annat också, som tex. lekt "följa-lekar" med en rådjursklöv...








Inget fel på jaktlusten där inte;)


Han har även fått prova ett halsband... och han verkade knappt märka att han fått något runt halsen.


Han har även upptäckt tomten lite mer,..


Hjälpt husse med veden,..


..och gjort några inkallningsövningar.


Tänk vad allt är stort när man är så liten;)


Och sen så har han då sovit, sovit och,..


...sovit.


Som ni ser så är transportburen redan utbytt. Nu är det Jullans lilla korg med fårskinsfäll i som gäller och på måndag när vi ska till Duckys uppfödare och träna så ska vi passa på att beställa en till fäll som Malte kan få till sin egen korg.

De andra hundarna har accepterat den lilla helt nu och är milt överseende med Maltes framfart även om någon kanske svär en liten harang åt honom när han blir lite för burdus så allt är lugnt och fint.

Det är varmt ute. För att inte tala om hett men samtidigt otroligt skönt. Vi är hemma och har det skönt några dagar och försöker få lite gjort i hemmet som omväxling och när vi inte gör någon nytta så passar vi på att mysa och sova också.

Här är det Pepper som sitter och myser med sin älskade husse. De har ett speciellt förhållande de två;)


Ja, det var vad som skett här hemma idag. Nu ska vi äta en god middag,.. En rödvinsmarinerad hjortfilé som ska grillas och till det blir det en grekisk sallad och rött vin. Mums!

/PW