tisdag 24 maj 2011

Ryska jaktvapen!

.
Min man har varit på tjänsteresa i Ryssland och blev där bjuden på Kalashnikov-museet där han bland annat fick titta på dessa "jaktvapen",.. Vad sägs om en automatisk hagelpuffra med 20 skott!? Hmm,.. ja, enligt guiden var det i alla fall jaktvapen som stod i den där montern så då var det väl det då;)



Ducky mår bra! Vi har fått komma och träffa en av Sveriges absolut främsta led/muskel/sen-doktorer och han bekräftade som väntat det Stefan redan sagt men vi kände oss ändå mycket gladare när vi åkte därifrån för nu inte bara bekräftades diagnosen och behandlingsplanen och att målet är att Ducky ska bli så pass fungerande att han kan leva ett aktiv och bra hundliv utan nu är faktiskt målet även att han ska kunna tränas och tävlas mer än vad vi först trodde. Så, trots att muskeln inte går att "laga" så ser framtiden ljus ut!

Det känns så enormt skönt naturligtvis. Positivast just nu är att det inte syns någon bildning av artros vid det skadade muskelfästet men efter två veckor till med koppelpromenader och nu även antiinflammatoriskt så får vi se hur man går vidare med behandlingen. Det kommer ta tid och det kommer bli en hel del rehab mm men har vi nu tur så kommer han ändå inte att behöva begränsas i sitt liv utan ska kunna vara en arbetande retriever fullt ut.

*Glad*

/PW